در مقاله ای که پیش روی شماست سعی بر این داریم تا به معرفی بهترین خریدار ضایعات برنج و بررسی عملکرد آن پرداخته و به سوالاتی که ممکن است در خصوص ضایعات برنج و مراحل بازیافت آن برایتان مطرح شود، پاسخ کاملی را ارائه بدهیم. از شما عزیزان خواهشمندم که تا پایان مقاله ضایعات بازار با ما همراه باشید و در صورت تمایل به خرید و فروش ضایعات خود با شماره های موجود در صفحه تماس حاصل بفرمایید.
مطلب پیشنهادی : بهترین خریدار ضایعات آهن
❤️ نام مجموعه | ✅ ضایعات بازار |
👨💼 مدیریت | 👨آقای عادلی |
📦 محصول | ⭕ خریدار ضایعات برنج |
💰 قیمت | ☎️️ تماس بگیرید |
✔️ مزایا | 🙂 بهترین خریدار ضایعات |
خریدار ضایعات برنج و عملکرد آن
خریدار ضایعات برنج به آن دسته از شرکت ها، انبارها و کارخانجاتی اطلاق می شود که منحصرا به خرید و فروش، گردآوری، بازیافت و تولید ضایعات برنج مشغول اند. این خریداران مانند بسیاری از مراکز خرید و فروش ضایعات برای انجام تمامی معاملات خود باید به موارد بسیاری توجه کنند تا بتوانند بهترین نتیجه ها را دریافت کنند. از جمله ی این موارد شرایط بازار، قیمت های روز بازار، داشتن مکان مناسب، حمل و نقل آسان، مدیریت زمان و … می باشد.
برای آشنایی با نحوه خرید و فروش ضایعات خود می توانید مطالب مربوطه را در صفحه ی ضایعات آهن را کجا بفروشیم؟ دنبال کنید.
اما مهم ترین آن و پیش از همه ی موارد مذکور، داشتن اطلاعات کافی از ویژگی انواع مختلف آلیاژ برنج می باشد. از آن جایی که آلیاژهای برنج با توجه به ترکیب عناصر مختلفی که در ساختارشان به کار می رود، به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند و هر یک نیز دارای ویژگی متفاوتی هستند، شناخت و داشتن اطلاعات کافی درباره آن ها از الزامات کار خریدار ضایعات برنج می باشد. چه بسا که این تقسیم بندی و گوناگونی در تغییر قیمت نیز تأثیرگذار هستند.
از جمله مراکز فعال در این عرصه می توان به مراکز خریدار ضایعات مس اشاره کرد.
ضایعات و بازیافت آن
ضایعات در واقع قسمتی از یک محصول هستند که در روند تولید و ساخت آن محصول دچار نقص و خرابی شده و از ادامه ی فرآیند تولید باز می مانند. این بخش از محصولات دیگر قابلیت یک محصول سالم را ندارند و آن ها را به طور کامل از مراحل تولید و ساخت کنار می گذارند. بسیاری از افراد جامعه به اشتباه، ضایعات و زائدات را معادل هم معنا می کنند درحالیکه این دو کلمه مفاهیم جداگانه ای هستند و تنها از نظر ساختار تناسب دارند.
همان طور که در بالا اشاره کردیم ضایعات بخشی از محصول هستند که در طی مراحل تولید کنار گذاشته می شوند، درحالیکه زائدات پسماندها و زباله های یک محصول هستند که پس از مراحل تولید از قطعات و برش های همان محصول به جای می مانند.
با نظر به روند افزایشی ضایعات در سطح کره زمین و صنعتی شدن ابعاد مختلفی از جوامع بشری، بازیافت ضایعات یکی از اهداف اقتصادی و زیست محیطی ملت های مختلف به حساب می آید. انباشت بی رویه ضایعات در طبیعت و مشکلاتی که با خود به دنبال دارد، بسیاری از دولتمردان را به فکر وا داشته تا برای جلوگیری از مضرات حاصل از ضایعات به بازیافت آن روی بیاورند. کاهش آلودگی آب، هوا و خاک، کاهش مصرف بی رویه منابع و ذخایری چون ذغال سنگ، کاهش هزینه های انرژی، بهبود اقتصاد ملی کشور، رشد گیاهان و … از جمله فواید بازیافت است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مبحث ضایعات می توانید به صفحه بهترین خریدار ضایعات مراجعه کنید.
ویژگی ها و کاربردهای آلیاژ برنج
برنج آلیاژی است متشکل از عناصر مس و روی که به دلیل ترکیب عناصر مختلف، به کار بردن واژه فلز به همراه آن اشتباه است. فلزات سرب، قلع و منگنز از جمله عناصری است که در ترکیب آلیاژ برنج به کار گرفته می شوند و مقدار آن ها به بیشتر از دو درصد نمی رسد. این آلیاژ در برابر اکسیده شدن ظرفیت بالایی دارد و دیر اکسید می شود. به همین سبب فاقد کدری و خوردگی می باشد. برنج آلیاژی انعطاف پذیر است که رنگ آن را می توان به نسبت افزودن عنصر روی تغییر داد.
چنان چه این آلیاژ را با عناصر دیگر ترکیب کنند، در آن صورت برنز تولید می شود. عمده برنج ها چکش خوار هستند و این قابلیت در آن ها بیشتر از مس و روی می باشد. یکی از علل اصلی استفاده از برنج در بیمارستان ها خاصیت میکروبکشی آن است که از مس موجود در آن حاصل می شود. معیار دسته بندی برنج به انواع مختلف مقدار فلز روی است که در ترکیب آن به کار می رود. در ساخت آلیاژ برنج هرچه درصد فلز روی از فلز مس بیشتر باشد، برنج تولید شده از ترکیب آن ها مستحکم تر خواهد بود.
از ویژگی های مهم و بارز برنج ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- عایق رطوبت
- قابلیت بازیافت
- نقطه ذوب پایین
- هادی جریان الکتریسیته
- دارای خاصیت میکروب کشی
- مستحکم و مقاوم در برابر خوردگی
- دارای انعطاف پذیری و شکل پذیری بالا
این ویژگی ها در انواع مختلف برنج مشترک است لذا درصد آن متفاوت می باشد. مثلا برنج زرد و برنج قرمز قابلیت شکل پذیری بالایی دارند درحالی که برنج آلومینیومی مستحکم بوده و در برابر خوردگی مقاوم است.
فلزات بخش مهمی از نیازهای زندگی بشر را در طول تاریخ فراهم کرده اند و هرچه زمان می گذرد و تاریخ رو به جلو حرکت می کند این نیاز گسترده تر شده و به تبع قابلیت ها و کاربردهای فلز در جهت رفع این نیازمندی ها افزایش یافته است. در زیر به چند مورد از کاربردهای آلیاژ برنج اشاره می کنیم.
- مورد استفاده در معماری
- مورد استفاده در جواهر سازی
- مورد استفاده در ساخت پیچ و مهره
- مورد استفاده در ساخت آلات موسیقی
- مورد استفاده در ساخت بدنه ی خودکار
- مورد استفاده در ساخت ظروف آشپزخانه
- مورد استفاده در ساخت لوازم خانگی مانند دکوری ها
- مورد استفاده در اماکن درمانی و بهداشتی و اماکن مستعد آلودگی و …
مطالب پیشنهادی ما در زمینه خرید و فروش ضایعات را در صفحه پرسودترین ضایعات کدام است؟ دنبال کنید.
مراحل بازیافت ضایعات برنج
در حال حاضر برنج ها تا 90 درصد قابلیت بازیافت دارند و دلیل آن خاصیت مغناطیسی بسیار کمی است که در جداسازی ضایعات برنج با سایر فلزات، تأثیرگذار بوده و موجب سهولت کار بازیافت می شود. برنج ها ضایعات متفاوتی دارند که دلیل آن ترکیبات شیمیایی مختلفی است که در ساختار آن وجود دارد. رنگ اصلی آلیاژ برنج زرد است اما به دلیل ترکیب آلیاژهای مختلف در آن، محصولاتی با رنگ های متفاوتی حاصل می شود.
مطلب پیشنهادی : خریدار ضایعات آهن
در زیر مراحل بازیافت ضایعات برنج را نام می بریم.
- جمع آوری ضایعات برنج: در این مرحله ضایعات برنج را از مراکز مورد استفاده آن مانند خانه ها، کارخانجات، شرکت ها، انبارها، سیلوها، کارگاه ها و … جمع آوری کرده و پس از خریداری توسط خریدار ضایعات برنج، به انبارها انتقال می دهند.
- جداسازی: در این مرحله ضایعات برنج جمع آوری شده را گاه به روش ماشینی و گاه دستی جدا سازی می کنند. استفاده از دستگاه ها و آهن ربای مخصوص جهت پاک سازی ضایعات موجب سهولت در انجام این کار می گردد.
- خرد کردن قطعات ضایعات برنج: برای سهولت در ذوب ضایعات برنج آن ها را خرد می کنند.
- ذوب کردن: از آن جایی که انواع مختلف آلیاژ با توجه به عناصر ترکیبی متفاوتی که در ساختارشان وجود دارد نقطه ذوب یکسانی ندارند، بنابر این هرکدام را در کوره های مخصوص ذوب می کنند. در ین مرحله ضایعات خرد شده را جهت ذوب و قالب گیری به کوره های مخصوص انتقال می دهند.
- تصفیه سازی (خالص سازی): در این مرحله ضایعات برنج را توسط برق کافت (جداسازی عناصر و ترکیب ها) خالص سازی می کنند.
- سرد کردن (خنک سازی) ضایعات برنج: در مرحله ی آخر با توجه به مراحل پیش، ضایعات قالب ریزی شده را خنک کرده و جهت تولید محصولات جدید به تولیدکنندگان و کارخانه ها می فرستند.
همان طور که گفتیم برنج های ضایعات مختلفی دارند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم.
- برنج قرمز: آلیاژی است که درصد قابل توجهی از آن را عنصر مس تشکیل می دهد و به همین سبب از ارزش بالایی برخوردار است. این نوع آلیاژ در محصولاتی به کار می رود که شکل پذیری بالایی داشته باشند و در برابر خوردگی از خود مقاومت نشان دهند. مانند انواع شیرآلات برنجی.
- برنج زرد: قابلیت شکل پذیری خوبی دارند و بالاترین ضایعات ایجاد شده برنج از این نوع آلیاژ برنجی است. از جمله کاربردهای آن می توان به ساخت لامپ ها، میله ها، کابل ها و … اشاره کرد.
- برنج آرسنیک: متشکل از ترکیب برنج و آرسنیک است. آرسنیک موجود در آن به منظور استحکام بالا و خوردگی های ایجاد شده از آب افزوده می شود. از آن در مبدل های حرارتی، قفل ها، اتصالات انواع پریزها و پمپ ها و … استفاده می شود.
- برنج کروم: دارای مقدار قابل توجهی کروم می باشد. ضایعات حاصل از این نوع آلیاژ ارزش بالایی دارند. مصارف استفاده از آن اغلب در آشپزخانه هاست. مانند سینک های ظرف شویی.
- برنج با کشش بالا: متشکل از درصد کمی منگنز می باشد که از بازیافت ضایعات حاصل از آن، آلیاژ برنج جدیدی تولید می شود. از جمله آن فلز آلومینیوم است.
- برنج آلومینیوم: این نوع آلیاژ دارای مقاومت بسیار بالایی هستند و در کشورهای اروپایی در ضرب سکه به کار گرفته می شود.
مراحل تولید آلیاژ برنج توسط خریدار ضایعات برنج
با پیشرفته تر شدن جوامع انسانی و صنعتی شدن بسیاری از ساختارهای زندگی بشر، کشف و تولید فلزات جدید نیز همواره یک نمودار صعودی را در پیش گرفته و در آینده نیز ممکن است این روند ادامه پیدا کند. آلیاژ برنج نیز مانند طول عمر بشر پیشینه تاریخی کهنی دارد و پیش از فلز روی شناخته و ساخته شده است. به این صورت که مس را ذوب و با سنگ معدن روی (کالامین) ترکیب کرده و برنج تولید می کردند. آن چیز که برنج را از انواع مختلف
آن متمایز می کند نوع ساختار بلوری آن است که این امر هم به دلیل تفاوتی است که در عناصر روی و مس و نسبت ترکیبشان با هم وجود دارد. آلیاژ برنج را در 6 مرحله به تولید می رسانند.
- مرحله اول: در اولین مرحله ساخت آلیاژ برنج، از آن جایی که نقطه ی ذوب مس و روی با یکدیگر متفاوت است، ابتدا عنصر مس را ذوب کرده و سپس روی را با نسبت مناسبی به آن می افزایند.
- مرحله دوم: در این مرحله برای رسیدن به آلیاژ برنج مورد نظر، عناصر دیگری هم مانند آلومینیوم، سیلیکون و سرب، در ترکیب و ساخت آن استفاده می کنند.
- مرحله سوم: در این مرحله از تولید که عناصر مذکور مذاب و با یکدیگر ترکیب شدند، آن ها را در قالب می ریزند تا سرد شده و به ورقه هایی به نام اسلب و بیلت تبدیل شوند. بیلت ها (برنج آلفا_بتا) را می توان مستقیما در ساخت سیم و لوله پردازش کرد. اگر بیلت ها آهنگری نشوند باید آن ها را گرم و وارد غلطک های فولادی کرد. از نتیجه ی این عملیات است که اسلب هایی با ضخامت حدود 13 میلی متر ایجاد می شود. در این مرحله لایه ای از برنج تولید شده (ورقه های اسلب) را پس از سرمایش توسط دستگاه فرز به منظور حذف نقایص و پاکسازی اکسیدهای سطحی، بر می دارند.
- مرحله چهارم: در این جا پیش از سرد شدن مجدد آلیاژ و اکسید شدن آن و نیز پیش از آن که ورقه هایی با ضخامت 2/5 میلی متر ایجاد شود، آلیاژ را گرم و مجدد نورد (تبدیل بلیت و اسلب به ورقه های باریک) می کنند. در ادامه نورد سرد موجب تغییر در ساختار داخلی برنج شده و موجب مستحکم تر شدن و قو ی تر شدن آن می شود.
- مرحله پنجم: در این مرحله برای به دست آوردن ورقه هایی با طول و عرض مناسب، آن ها را قیچی کرده و برش می دهند.
- مرحله ششم: در مرحله ی آخر برنج تولید شده را با مواد شیمیایی شستشو داده تا اکسید مس از بین برود.
شناخت انواع مختلف ضایعات برنج در اطلاع از قیمت آن تأثیرگذار است. با توجه به این مطلب، خریدار ضایعات برنج برای فعالیت ها ی خود در زمینه خرید و فروش ضایعات باید به شناخت انواع مختلف آن پرداخته و ویژگی های آن ها را از عناصر سازنده و مقدار آن گرفته تا نقطه ذوب و جوش هرکدام بداند و عملیات بازیافت و تولید را به خوبی انجام دهد. انواع آلیاژ برنج با توجه به عناصر ترکیبی و کاربردی که دارند به شرح زیر می باشد:
- برنج دریایی: متشکل از 40% روی، 1% قلع
- برنج دریاسالار: دارای ترکیباتی نزدیک به برنج دریایی است. متشکل از 30% روی، 1% قلع
- برنج آلفا: ترکیبی است که فلز روی به کار رفته در آن کمتر از 35% می باشد.
- برنج بتا: متشکل از 50%_45% فلز روی
- برنج آلفا_بتا: متشکل از 45%_35% فلز روی
- برنج آلومینیومی: ساخته شده از فلز آلومینیوم
- برنج آرسنیکی: متشکل از آلومینیوم و آرسنیک است.
- برنج فشنگی: متشکل از 30% روی
- برنج معمولی: متشکل از 37% روی
- برنج سربی: متشکل از ترکیبات برنج آلفا_بتا و مقداری سرب
- برنج پست: متشکل از 20% روی
- برنج عالی: متشکل از 35% روی، 65% مس
- برنج طلایی: متشکل از 5% روی، 95% مس
- برنج سفید: ترکیبی است که فلز روی به کار رفته در آن بیش از 50% می باشد.
کلام آخر
در مقاله ی فوق سعی داشتیم تا شما کاربران گرامی را با خریدار ضایعات برنج آشنا کرده و اطلاعات شاخصی را در خصوص ویژگی ها و کاربردهای آلیاژ برنج مطرح کنیم. همچنین به مبحث ضایعات هم اشاره ای داشتیم و انواع ضایعات برنج را با توجه با عناصر موجود در ساختار آن برایتان ذکر کردیم. از شما عزیزان تشکر می کنیم که تا پایان این مقاله ما را همراهی نمودید. امید به آن که مطالب ارائه شده مورد رضایتمندی شما واقع شده باشد. لذا خواهشمندم در صورت تمایل به خرید و فروش ضایعات خود با شماره هایی که در صفحه قرار گرفته است تماس حاصل فرمایید.
بدون دیدگاه