فروش ضایعات آهن به کارخانه به بالاترین قیمت💲| ضایعات بازار ♻️

چگونگی فروش ضایعات آهن به کارخانه

فروش ضایعات آهن به کارخانه به بالاترین قیمت


در مقاله ای که پیش روی شماست سعی داریم تا اهمیت فروش ضایعات آهن به کارخانه را شرح داده و دلایل آن را بیان کنیم. همچنین قصد داریم تا به معرفی کامل ضایعات پرداخته و آن چه در قیمت گذاری ضایعات مؤثر است را بازگو کنیم. از شما کاربران عزیز خواهشمندم تا پایان مقاله ضایعات بازار ما را همراهی کرده و از مطالب ارائه شده استفاده لازم را ببرید. چنان چه سوالی در این زمینه برایتان مطرح بوده و یا تمایلی به خرید و فروش ضایعات خود داشتید با شماره های موجود در صفحه تماس حاصل فرمایید.

مطلب پیشنهادی : بهترین خریدار ضایعات آهن

❤️ نام مجموعه ✅ ضایعات بازار
👨‍💼 مدیریت 👨آقای عادلی
📦 محصول ⭕ فروش ضایعات آهن به کارخانه
💰 قیمت ☎️️ تماس بگیرید
✔️ مزایا 🙂 بهترین خریدار ضایعات

چگونگی فروش ضایعات آهن به کارخانه

فروش ضایعات آهن به کارخانه از جمله اقدامات مفید و سودمندی است که افراد، شرکت ها، انبارها و سایر مراکز مولد ضایعات می توانند در آن سهیم باشند. پیشرفته شدن زندگی اجتماعی انسان ها و صنعتی شدن بسیاری از جوامع مختلف و فعالیت های آن ها در عرصه ساخت و ساز، به خودی خود موجب تولید حجم قابل توجهی از ضایعات فلزی و غیر فلزی می شود.

از جمله ی این ضایعات فلزی قراضه های آهن هستند که انباشت بی رویه آن ها مشکلاتی را در زمینه های اقتصادی و زیست محیطی به دنبال می آورد. چنان چه مراکز فروش و مولد ضایعات آهنی، ضایعات خود را جمع آوری کرده و آن ها را با شرایط مناسب و قیمت های روز بازار به کارخانه ها بفروشند، به طور غیر مستقیم در بازیافت و تولید یک محصول جدید سهیم می شوند.

به عنوان یکی از تولید کنندگان ضایعات ممکن است این سوال برایمان پیش بیاید که ضایعات آهن را کجا بفروشیم؟ در جواب این سوال با یک اصطلاح شغلی به نام خریدار ضایعات آهن آشنا می شویم. منظور از خریدار ضایعات یک شخص خاص نیست. بلکه شرکت ها، انبارها و یا کارخانجاتی هستند که با خرید ضایعات کمک شایانی در دفع مشکلات ناشی از آن می کنند.

چگونگی فروش ضایعات آهن به کارخانه

برای آشنایی بیشتر با خریدار ضایعات، مطالب پیشنهادی ما را در صفحه خریدار ضایعات فلزی تهران دنبال کنید.

با توجه به مطالب فوق، یکی از مهم ترین اشتغال هایی که امروزه مورد توجه بسیاری از ملت ها بوده و در جنبه های مختلف اثرات خود را نشان داده، خرید و فروش ضایعات است. فروش ضایعات آهن به کارخانه در استمرار این اشتغال اثرگذار است. در این کار علاوه داشتن شرایط مناسب برای انجام معامله و تأثیراتی که در قیمت گذاری ها وجود دارد، داشتن اعتماد به خریدار و داشتن اعتبار از سوی خریدار نیز یک اصل اساسی به شمار می رود. از مهم ترین نکات در خرید و فروش ضایعات آهن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدیریت زمان
  • شناخت انواع آهن آلات
  • نیاز به نیروی انسانی کافی
  • داشتن شرایط حمل و نقل آسان
  • داشتن مکان مناسب برای اسکان ضایعات آهنی
  • داشتن اطلاعات جهت گردآوری و بازیافت ضایعات
  • ارائه ی مناسب ترین قیمت های روز بازار توسط خریداران

ضایعات و دسته بندی آن

همه ی مادر طول زندگی حداقل یک بار کلمه ضایعات را از زبان اطرافیان شنیده ایم. امروزه با توجه به پیشرفت بشریت و صنعتی شدن زندگی جوامع در ابعاد و شکل های متنوع، شنیدن کلمه ضایعات خیلی تازگی ندارد. ضایعات یک مفهوم فراگیر است که کمتر کسی پیدا می شود درباره آن نشنیده یا اطلاعاتی در دست نداشته باشد.

با توجه به تمام مطالب گفته شده در بالا بدیهی است که با فروش ضایعات آهن به کارخانه در بسیاری از تأثیرات مثبت آن سهیم خواهیم بود.

ضایعات به بخش یا بخش هایی از یک محصول گفته می شود که در طی مراحل تولید نقص پیدا کرده و دیگر کاربرد یک محصول سالم را ندارند. به همین خاطر آن ها را از ادامه ی مراحل تولید کنار می گذارند. مفهوم ضایعات با زائدات کاملا متفاوت است و تنها از نظر ساختار اولیه با هم منافات دارند. زائدات پسماندها و دور ریزهای حاصل از برش یا خرد کردن یک محصول تولیدی هستند که پس از مراحل تولید ایجاد می شوند درحالیکه ضایعات در طی روند فرآیند کنار گذاشته می شوند.

از ضایعات به طور مجدد نمی شود در ساخت محصول اولیه استفاده کرد اما قابلیت بازیافت دارند و می توان از آن ها برای ساخت محصول جدید بهره گرفت. ضایعات عموما به چهار دسته ضایعات فلزی و غیر فلزی، ضایعات الکتریکی و الکترونیکی، ضایعات صنعتی و ضایعات خانگی تقسیم بندی می شوند. در زیر ویژگی های هر یک را به اختصار نام بردیم.

ضایعات و دسته بندی آن

  • ضایعات فلزی: ضایعاتی هستند که عمر مفید خود را از دست داده و دیگر کاربردهای یک محصول مفید را ندارند. قیمت آن ها با توجه به عوامل و شرایط گوناگونی که در بازار وجود دارد تغییرپذیر می باشد. که برخی از این موارد جنس ضایعات فلزی، نوع آن ها، عناصر سازنده ای که در ترکیبشان وجود دارد، نحوه بازیافت مجدد آن ها، قیمت دلار در بازار اقتصادی و … می باشد. مس، آهن، روی، چدن، فولاد، سرب و طلا از جمله مهم ترین ضایعات فلزی به شمار می روند.
  • ضایعات غیر فلزی: همانطور که از نامش پیداست به هر شی غیر فلزی ناکارآمد اطلاق می شود که دیگر قابلیت استفاده ندارند. از جمله ضایعات غیر فلزی می توانیم به لاستیک های ماشین، انواع کانی ها مانند سنگ و کاغذ، انواع مواد شیمیایی، ضایعات کشاورزی و … اشاره کنیم.
  • ضایعات الکتریکی: کلیه وسایل الکتریکی ناکارآمد را شامل می شود. مانند مبایل ها، قطعات کامپیوتر، کابل ها، یخچال، لباس شویی، جارو برقی و …
  • ضایعات صنعتی: آن دسته از ضایعاتی هستند که طی تولیدات صنعتی و ساخت و سازها ایجاد می شوند. مانند فلزات و مواد شیمیایی و پلاستیکی. گسترده ترین بخش از ضایعات صنعتی از ساختمان سازی حاصل می شود.
  • ضایعات خانگی: اماکن مسکونی یکی دیگر از مولدهای ضایعات می باشند. به ضایعاتی که در محیط خانه پیدا می شوند ضایعات خانگی می گویند. ضایعات فلزی، غیر فلزی، الکترونیکی از این دسته از ضایعات می باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مطالب پیشنهادی ما را در صفحه بهترین خریدار ضایعات دنبال کنید.

اهمیت بازیافت و کاربرد ضایعات

فروش ضایعات آهن به کارخانه اقدامی است که در دوجنبه ی مثبت نمود پیدا می کند. نخست آن که بسیاری از مشکلات زیست محیطی به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده و دوم آن که از نظر اقتصادی برای درآمد ملی و بهبود وضعیت اقتصادی فعالیت مفیدی می باشد. در گذشته تاریخ بشریت چندان توجهی به ضایعات و عوامل ایجاد کننده و بازیافت آن نمی شد.

در نتیجه، انباشت بی رویه ضایعات حاصل از فعالیت های بشر در عرصه های مختلف صنعتی مشکلاتی را به همراه داشت که طی انقلاب صنعتی بسیاری از دولتمردان اروپایی را به فکر وا داشت تا در جهت دفع و بازیابی ضایعات به یک اقدام مهم و حیاتی دست بزنند. حال با سپری شدن سالیان متعدی و رسیدن به پیشرفت های روز افزون و همچنین دست یابی به علم تکنولوژی، این اقدام در ابعاد اقتصادی و زیست محیطی نقش آفرینی کرده است و روز به روز بر اهمیت آن افزوده می گردد.

اهمیت بازیافت و کاربرد ضایعات

از جمله تأثیرات مهم بازیافت ضایعات می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • صرفه جویی در منابع
  • کسب سود و درآمدزایی
  • کاهش گازهای گلخانه ای
  • تولید محصولات جدید و باکیفیت
  • کاهش آلودگی های آب، خاک و هوا
  • ایجاد انگیزه صادرات و واردات مواد اولیه
  • ایجاد اشتغال در زمینه های خرید، فروش، تولید و …

برخی موارد استفاده از بازیافت ضایعات آهنی به شرح زیر می باشد.

  • استفاده در ساخت و ساز ها مانند ساختمان سازی، پل سازی، راه سازی و …
  • استفاده در صنایع نظامی برای ساخت انواع سلاح های جنگی
  • استفاده در صنایع پزشکی برای ساخت انواع تجهیزات درمانی
  • استفاده در صنایع هنری مانند مجسمه سازی
  • استفاده در صنایع هوایی مانند هواپیما سازی
  • استفاده در ساخت ابزارآلات موسیقی
  • استفاده در ساخت لوازم خانگی

چگونه ضایعات آهنی را تشخیص دهیم؟

ضایعات آهنی یا آهن قراضه به تولیدات معیوب چدن یا فولاد کم کربن گفته می شود که اکثر آن ها قابلیت بازیافت دارند. بیشترین تولیدات و بیشترین ضایعات فلزی مربوط به آهن می باشد. علت این امر آن است که آهن اصلی ترین عنصر در ساخت بسیاری از فلزات می باشد و به طور رایج در زمین یافت می شود. معروف ترین آلیاژ ساخته شده از آهن، فولاد است.

آسان ترین و بهترین روش برای تشخیص ضایعات آهنی از سایر ضایعات فلزی، استفاده از آهن ربا می باشد. بدین منظور می توان از هر نوع آهن ربایی در تشخیص ضایعات آهنی استفاده کرد. برای انجام این کار لازم است ضایعات فلزی خود را به آهن ربا نزدیک کنیم. اگر ضایعات به آهن ربا بچسبند نتیجه می گیریم که جنسشان از آهن است اما اگر نچسبیدند معلوم می شود ضایعات ما از انواع دیگر فلزات می باشند. مانند مس، برنج، فولاد و آلومینیوم که نسبت به آهن گران تر بوده و ارزش بازیافت بسیار زیادی دارند.

امروزه در اکثر نقاط دنیا از آهن قراضه ها برای بازیافت و تولید محصول جدید استفاده می شود. به خصوص در کشورهای پیشرفته با استفاده از روش ها و راهکارهای جدید آن ها را تمییز و مرتب طبقه بندی می کنند و به منظور استفاده در صنایع قطعه سازی تبدیل به پودر کرده و به مصرف می رسانند. اما در کشورهای در حال توسعه ای مثل ایران هنوز برای ذوب در کوره به خدمت گرفته می شوند.

چگونه ضایعات آهنی را تشخیص بدهیم؟

از آن جایی که قراضه های آهن از منابع مختلفی ایجاد می شوند دارای ساختار شیمیایی و فیزیکی متفاوتی می باشند که این عامل در کیفیت فولادی که تولید می شود اثرگذار است. طول عمر قراضه های آهنی با یکدیگر متفاوت است. برخی ممکن است یک سال و برخی 100 سال عمر کنند. به همین منظور خواص ضایعات آهن به منبع و زمان تولید بستگی دارد. از این رو ضایعات آهنی را با توجه به زمان و مکان تولید به سه قسمت تقسیم بندی می کنند. در زیر آن ها را نام می بریم.

  • ضایعات تولید شده در خانه: به این نوع قراضه ها، قراضه های برگشتی گفته می شود و همانطور که از اسمش پیداست در کارخانه ها طی مراحل تولید آهن و فولاد ایجاد می شود. این ضایعات بازگشتی را مجدد به کوره ها می فرستند و برای تبدیل به محصول مورد نظر ذوب می کنند.
  • ضایعات جدید: این نوع از ضایعات به هنگام کشیده شدن، بریده شدن، ماشین کاری (تولید قطعات با روش حذف مواد ناخواسته به براده) و یا اکسترود فولاد ایجاد می شوند. افزایش ضایعات و عرضه آن بستگی به عوامل مختلفی چون گسترش فعالیت های صنعتی دارد. با افزایش  فعالیت ها، ضایعات زیادی هم افزایش پیدا می کنند. با توجه به ترکیب فیزیکی و شیمیایی ضایعات جدید و ویژگی آن ها، دیگر نیاز نیست پیش از مرحله ی ذوب، عمل تصفیه سازی انجام گیرد.
  • ضایعات  قدیمی: شامل آن دسته ضایعات هستند که با از بین رفتن محصولات تولیدی فولاد یا تمام شدن عمر مفیدشان تولید می شوند. این دسته از ضایعات پس از گذشت مدت زیادی به صورت جداگانه یا جمعی، گردآوری می شوند از همین رو ممکن است آلوده باشند.

درجه بندی ضایعات بر اساس کیفیت

انواع درجه بند ی ضایعات بر اساس کیفیت به شرح زیر می باشد.

  • درجه یک: از جمله ضایعاتی است که از مس، فسفر، گوگرد، آهن، کروم و نیکل تشکیل شده است. مانند ریل قطار، شاسی اتومبیل، چرخ دنده ها، سیم مفتول و …
  • درجـه دو: ترکیبات شیمیایی آن با درجه یک مشابه است تنها در میزان ترکیب شیمیایی متفاوت هستند. مانند آهن آلات در و  پنجره، توری ها، سیم جوش ها، تسمه های به شکل کلاف، ورقه های گالوانیزه و …
  • درجه سه: ترکیبات شیمایی این دسته از ضایعات نیز مانند ضایعات درجه یک و دو متشکل از چند عنصر می باشد. آن چه که آن ها را از هم متمایز می سازد نخست میزان ترکیبات شیمیایی در ساختارشان و بعد نوع کارکردشان است. همچنین این دسته از فلزات دارای ضایعاتی با کیفیت کم می باشند. مانند حلب.

درجه بندی ضایعات بر اساس کیفیت

  • گالوانیزه: جنس آن از آهن است و دارای روکش روی می باشد. ارزش آن به دلیل داشتن مقدار زیادی از آهن در ترکیب خود دارای ارزش کمی می باشد. مانند کانال های کولر.
  • آهن ویژه: بیشتر در ساختمان سازی دیده می شوند.
  • آهن سوپر ویژه: این دسته از ضایعات با توجه به کیفیت و قیمتی که دارند، از ارزش بالایی برخوردارند. مانند خرده میلگرد.
  • روغنی: ضایعاتی هستند ورقه ای با ضخامت کمتر از یک میلی متر.

کلام آخر

در نگارش مقاله فوق قصد بر این داشتیم تا اهمیت فروش ضایعات آهن به کارخانه را برایتان شرح دهیم و اطلاعاتی را در زمینه خرید و فروش ضایعات و اهمیت بازیافت آن بازگو کنیم. از شما کاربران گرامی تشکر می کنیم که تا پایان این مقاله ما را همراهی نمودید. امیدواریم مطالب ارائه شده برایتان مفید واقع گردیده و به سوالات شما در این زمینه پاسخ کامل داده باشد. لذا خواهشمندیم در صورت تمایل به خرید و فروش ضایعات خود با شماره هایی که در صفحه مشاهده می کنید تماس حاصل فرمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای تماس کلیک کنید.